BURSA / İZNİK - Candarlı Ortaokulu

Tem

İznik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinatörlüğünde;Bursa Uludağ Üniversitesi,İspanya,İtalya,Hollanda,ve Bulgaristan Ortaklığı ile yürütülen ENCITS ERASMUS+ Projesinin 3.eğitim faaliyeti Hollanda/ Amsterdam da düzenlendi.

Candarlı Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Saadet Nazlı Karataş'ın da katıldığı 3 gün süren eğitimde;LEGO,SERIOUS PLAY,LIBRATING STRUCTURES, ve AGILE gibi yenilikçi öğretim yöntemleri ile ilgili eğitimler verildi.

May

Bu hafta okulumuzda örnek davranış ve başarısıyla ön plana çıkan öğrencilerimiz şunlardır.

Nis

21/04/2022 günü saat :10:00'da İznik Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde yer alan Okulumuz, İznik Jandarma Komutanlığı J.ASB.KD.ÜÇVŞ. 30.J.TRF.TİM Komutanı Osman ÇELİK'in Trafik Dedektifliği semineri düzenlendi.

Nis

Ortaokul Kademesinde 7/A Sınıfından Zeynep FAZLIOĞLU  Seçildi.

İlkokul Kademesinde3/A Sınıfından Meryem Dilruba FINDIK Seçildi.

Nis

Oulumuzun Öğrencilerinin Yaparak Yaşarak Deneyimlenmeleri.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Fen Bilimleri Dersi Deney Çalışmaları, Drama Gösterileri, Geri Dönüşüm Projelerimiz Sergisi, Küçük Çocuklar İçin Yüz Boyama Atölyesi, Uzay Konseptli Fotoğraf Çekimleri Ve Gösteri Sonunda Yemek İkramı Yapıldı. Fen Bilimleri Öğretmenimiz Sinem ÇELİK Hocamıza teşekkür ederiz.