BURSA / İZNİK - Candarlı Ortaokulu

0(224)7681002
Candarlı Mahallesi 2 Sokak no 3 İznik/Bursa
Vizyon
Candarlı OrtaOkulu olarak, Toplam Kalite İlkesi ve Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda, öğrenci veli ve tüm eğitim çalışanları ile içinde bulunduğumuz sosyal çevrenin de istek ve beklentilerini karşılayıp, bölgemizdeki eğitimi en kaliteli şekilde veren ortaokulu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin bilgiyi kullanmak becerisiyle öğrenmelerine yardımcı olmak , yeteneklerini geliştirme,kendilerini tanımalarına ,özgüvenle kendisi ve çevresine barışık doğru ve yapıcı iletişim kurabilen,sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
2016-2017 5. Sınıflar erkekler masa tenisi ilçe 1.liği ve 2.liği.
Öğretim Şekli :Tam gün.
09:00,15:20
Kalorifer.
İlçe merkezinden asfalt yolla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Bursa ilinin İznik ilçesine bağlı bir köydür.Nüfusu 194, hane sayısı ise 40´dır. Köy ismini Candarlı Halil Paşa´dan aldığı rivayet edilir.Candarlı Köyü üzeri zengin ormanlarla kaplı iki dağ arasında kalan derin olmayan bir vadi içerisindedir.Köyde karasal iklim etkili olup, bitki örtüsü ormandır.Köyün içme suyu şebekesi vardır, ancak kanalizasyon şebekesi yoktur.Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır.Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup, köyde elektrik internet ve sabit telefon hattı vardır.
Bursa il merkezine 100 km, İznik ilçe merkezine 25 km´dir.